Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A megtisztított spárgát 3 cm-es darabokra vágjuk és sós vízben 10 percig főzzük. A vízhez tegyünk 1 csapott teáskanál cukrot. Főzés után szűrjük le. Serpenyőbe olívaolajt teszünk, a póréhagymát megfuttatjuk, majd a lecsepegtetett spárgával tovább sütjük. Hozzátesszük a megmosott rizst, amit kevergetés mellett 3-4 percig sütünk. Hozzáadjuk a bort, majd sűrű kevergetés mellett lefedve főzzük. Sózzuk, borsozzuk. Amikor elfőtte a levét, akkor a húslevest kis adagokban hozzáöntjük, és kevergetés mellett, lefedve addig főzzük, míg a rizs meg nem fő. Belekeverjük a reszelt parmezánt és az apróra vágott petrezselymet, tálaljuk.