Receptek Főételek Húsos ételek Spárgás pulykamell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál mustár
3 dl főzőtejszín
60 dkg pulykamell
1 csokor spárga

Leírás

A spárgákat felaprítjuk és párolóedényben megpároljuk. A vajat felmelegítjük és belerakjuk a finomra vágott hagymát. Rárakjuk a pulykamell kockákat és sózzuk, borsozzuk. Ha kifehéredett, rárakjuk a spárgát és a mustárt. Összepároljuk és felöntjük a tejszínnel. Alaposan kiforraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4