Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál kristálycukor
1 fej vöröshagyma
10 dkg vaj
1 darab citrom
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab húsleveskocka
50 dkg spárga (fehér)

Leírás

A spárgavégeket meghámozom, 1 cm-es nagyságúra darabolom. A hagymát finomra vágom. Az olaj és vaj keverékén (az olaj azért kell, hogy ne égjen le a vaj, a vaj meg jó ízt ad neki) üvegesre párolom a hagymát, majd rádobom a spárgát. Kevés vízzel felengedem, hozzáteszek 1 leveskockát, még némi sót és cukrot, 1 ek. citromlevet, kevés borsot vagy fehér borsot, majd kb. 8 percig forralom. Botmixerrel összeturmixolom, felengedem a többi vízzel és felfőzöm. Ha egyet rottyan, kész is van. Ha szükséges, ízlés szerint korrigálhatok a végeredményen cukorral/citromlével. Amennyiben nagyon szálkás volt a spárga, a turmixolás után, tésztaszűrőn át lehet passzírozni és utána felengedni a vízzel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4