Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál kristálycukor
1 fej vöröshagyma
10 dkg vaj
1 darab citrom
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab húsleveskocka
50 dkg spárga (fehér)

Leírás

A spárgavégeket meghámozom, 1 cm-es nagyságúra darabolom. A hagymát finomra vágom. Az olaj és vaj keverékén (az olaj azért kell, hogy ne égjen le a vaj, a vaj meg jó ízt ad neki) üvegesre párolom a hagymát, majd rádobom a spárgát. Kevés vízzel felengedem, hozzáteszek 1 leveskockát, még némi sót és cukrot, 1 ek. citromlevet, kevés borsot vagy fehér borsot, majd kb. 8 percig forralom. Botmixerrel összeturmixolom, felengedem a többi vízzel és felfőzöm. Ha egyet rottyan, kész is van. Ha szükséges, ízlés szerint korrigálhatok a végeredményen cukorral/citromlével. Amennyiben nagyon szálkás volt a spárga, a turmixolás után, tésztaszűrőn át lehet passzírozni és utána felengedni a vízzel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 21ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 21ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4