Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
BEVÁSÁRLÓLISTA
500 g spagetti 435 Ft / 500 g
350 ml tejszín 700 Ft / 350 g
1 kg zöldség mix: sütőtök, sárgarépa, hagyma 250 Ft / kg
4 gerezd fokhagyma 44 Ft / 1 db
olívaolaj 99 Ft / 50 ml
tengeri só 5 Ft / csipet
fekete bors 35 Ft / 5 g
Összesen: 1558 Ft
1 adag: 390 Ft
Ez az ár hozzávetőleges, és az aktuális ajánlatok fényében változhat.
TIPP: Tegyünk néhány sült zöldséget (répát és sütőtököt) félre, ne keverjük bele az összeset a mártásba. Ezeket később felhasználhatjuk dekorációként. A dekorációhoz használhatunk továbbá friss bazsalikomot és reszelt sajtot is.
Mossuk és hámozzuk meg a sütőtököt és a répát, majd vágjuk őket kis kockákra. Tisztítsuk meg a hagymát és vágjuk félbe. Keverjük össze a zöldségeket egy kis olívaolajjal, helyezzük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe és süssük 200 fokon 20 percen át.
Főzzük meg a spagettit és tegyük félre.
Keverjük össze a megtisztított fokhagymát a tejszínnel, adjunk hozzá fekete borsot és tengeri sót, majd keverjük össze őket egy tálban.
Keverjük össze a sült zöldségeket a fokhagymás krémmel, majd főzzük őket össze egy serpenyőben. Szükség esetén további fűszereket is adhatunk hozzá.
Tálaljuk a krémes zöldségmártást a spagettivel együtt.