Receptek Főételek Tészta Spagetti szardellás paradicsomszósszal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
5 darab újhagyma
2 kanál friss petrezselyem
1 dl sűrített paradicsom konzerv
50 dkg spagetti
2 darab kaliforniai paprika
1 doboz olajos szardínia

Leírás

A tésztát főzzük al dente állagúra sós vízben.Közben hevítsünk olajat egy nagy serpenyőben, és a paprikát pároljuk puhára. Adjuk hozzá a hagymát, a paradicsomot, a szardellát és a zöldfűszereket, majd forraljuk fel. Ezután vegyük kisebbre a lángot, és fedő nélkül rotyogtassuk még tíz percig, amíg a szósz kissé besűrűsödik. Keverjük a tésztát a gőzölgő szószhoz, és már tálalhatjuk is

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4