Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tegyünk fel kb. 2 liter sós vizet, forralni. Pucoljuk meg a fokhagymákat, szeleteljük fel. Vágjuk csíkokra a bacont, és olvasszuk ki. Dobjuk rá a vajat is. A vajon fonnyasszuk meg (ne piruljon, csak puhuljon). Sózzuk a fokhagymás vajat . Főzzük ki a tésztát, szűrjük le, dobjuk rá a fokhagymás-baconös vajra, majd nagy lángon, 1 perc alatt, főzzük őket össze. Öntsük nyakon tejszínnel. Én még sajtot sem kívántam rá (vagy csak lusta voltam elmenni a spejzig, de nem hiányzott róla). Kicsi borsot őröltem a tetejére tálaláskor, és finom olívaolajjal meglocsoltam.