Hozzávalók

300 milliliter víz
3 kanál étolaj
tk
500 g finomliszt
tk élesztő
A töltelékhez
150 milliliter paradicsomszósz
150 g mozzarella
2 kanál fűszersó (pizzához való)
1 adag fokhagyma
1 csipet
1 darab tojás

Elkészítés

1

Dolgozzuk össze a tészta összes hozzávalóját és keverjük simára. Tegyük egy tálba, takarjuk le és hagyjuk kelni 60-90 percig.

2

Nyújtsuk ki a tésztát kb. 30-45 cm hosszúra.

3

Dolgozzuk össze a töltelék hozzávalóit és oszlassuk el a kinyújtott tésztán.

4

Vágjuk a tésztát kb. 2,5 cm vastag szeletekre.

5

Tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsire, takarjuk le és pihentessük egy órán át.

6

Végül melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra és süssük kb. 25-30 percig. Hagyjuk kihűlni és tálaljuk gyümölcsökkel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4