Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 kanál tengeri só
1 darab tojás
1 kg finomliszt
½ l tej
dl étolaj
2 kanál kristálycukor
5 dkg élesztő

Leírás

Langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd a liszthez adjuk a többi hozzávalóval együtt. Jól összegyúrjuk, és 15 percig pihentetjük. Lisztezett deszkán, ujjnyi vastagra nyújtjuk, majd felszeleteljük, kb. 20 cm hosszú, 1 cm széles rudakká. A pereceket megkenjük a felvert tojással, és megszórjuk a szezámmaggal. Sütőpapíron sütjük, forró sütőben. Ha kezd sárgulni, akkor meglocsoljuk a liszt-só-víz keverékkel. Akkor jó, ha szép aranybarna.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4