Receptek Előételek Hideg előételek Sós-köménymagos vekni

Hozzávalók

1 mk tengeri só (+1 csipet)
2 darab tojás (+1 db a kenéshez)
60 dkg finomliszt
1 dl tej
1 kk kristálycukor
1 dl tejföl
1 kanál egész kömény
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg margarin
3 dkg élesztő

Leírás

Hagyományos módon, elkészítjük a kelt tésztát, amibe beleszórjuk a fűszereket is. Ha összeállt a tészta, vajazott-morzsázott formába rakjuk és hagyjuk pihenni. Tojással megkenjük és köménymaggal megszórjuk. Előmelegített sütőben, 160 fokon sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4