Hozzávalók

5 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 darab egész fahéj (öt centis)
1 csokor szárított kakukkfű
1 kg füstölt csülök (bőrös)
10 dkg füstölt szalonna (füstölt)
2 darab sárgarépa
2 üveg barna sör

Leírás

A feldarabolt húst, a kiolvasztott szalonnán megpirítjuk. Fontos, hogy ne kerüljön egyszerre túl sok hús a serpenyőbe, mert akkor párolódik, nem pedig pirul. A húsokat ekkor, áthelyezzük egy nagy lábosba. A maradék zsiradékon megpirítjuk a hagymákat, amit aztán beteszünk a húsos lábosba, akár a zsiradékkal együtt. Melléjük kerül a répa és a kakukkfűcsokor. Öntsük fel annyi sörrel, hogy ellepje.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4