Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
Karajt vagy tarját veszünk. Elsőre csak sózzuk és lisztben forgassuk meg. Olajat rakjunk fel, tefl...
Karajt vagy tarját veszünk. Elsőre csak sózzuk és lisztben forgassuk meg. Olajat rakjunk fel, teflon bevonatú serpenyőbe, és hirtelen pirítsuk meg a hús mindkét oldalát. Rakjuk tepsibe, a hagymával és fűszerekkel, majd alufólia alatt pároljuk meg. Ha megpuhult, a szaftot szűrjük le. A vajat habzásig hevítjük, és liszttel megszórjuk. Felengedjük a szafttal, és mustárral elkeverjük. Kevés tejszínnel dúsítjuk. A felszeletelt húst bevonjuk a mártással.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.