Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy-két nappal az elkészítés előtt, bepácoljuk a csülköt: sózzuk, majd az olajban elkevert borssal, köménnyel és egészen finomra vágott fokhagymával megkenegetjük. Egy tálban, lefóliázva a hűtőbe tesszük. Sütés előtt egy órával, egy kisebb tálba/ tepsire helyezzük a csülköt és ráöntjük a sört, annyit, hogy teljesen ellepje. (Azért indokolt, a minél kisebb tál használata, hogy könnyebben ellepje a sör.) Így hagyjuk állni egy óra hosszat. 180 fokra előmelegítjük a sütőt. A csülköt áttesszük egy nagyobb sütőedénybe, rálocsoljuk a sört, lefedjük és így sütjük, két órán át. Közben meg-megnézzük. Ezután levesszük a tetejét és fedő nélkül megpirítjuk, kb. 1 óra alatt. Időnként ellenőrizzük, mennyire pirul, nehogy odaégjen.