Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Sajtszósz: A hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd felöntjük tejszínnel, vagy tejjel. Leveskockát teszünk hozzá, vagy ha az nincs, akkor kevés oreganót és borsot, sót. Amennyiben tejjel csináljuk, kevés lisztet is teszünk hozzá. Ha besűrűsödik, akkor hozzátesszük a sajtot, hogy felolvadjon. Kevergetés mellett, levesszük a tűzről. A palacsintatésztát meglocsoljuk vékonyan a sajtszósszal, majd a kockára vágott sonkát elosztjuk a palacsintákba. A palacsintákat feltekerve, tepsibe tesszük, majd a tetejére, ráöntjük a maradék sajtszószt. Előmelegített sütőbe tesszük. 30-40 percig, közepes lángon, egybesütjük.