Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál majonéz
2 kk ecetes torma
12 szelet sonka
0.3 kg krémsajt

Leírás

A tölteléket érdemes már előző este elkészíteni: A sajtkrémet, a majonézt és a tormát összekeverjük és ízesítjük, ízlés szerint, sóval, borssal. Az elkészült krémet néhány órára, a hűtőbe tesszük. A sonkára egy kanállal ráhegyezünk annyit a sajtkrémből, hogy ne folyjon ki belőle, majd feltekerjük. Az elkészült sonkatekercseket a hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4