Receptek Előételek Hideg előételek Sonkatekercs körözöttel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg margarin
1 kanál tejföl
1 kk őrölt pirospaprika
12 szelet gépsonka
30 dkg tehéntúró
1 gerezd fokhagyma
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A túrót villával, alaposan összetörjük. Hozzákeverjük a margarint, a tejfölt, a fűszereket és beleaprítjuk a petrezselymet. (Pirospaprikánál nem írtam mennyiséget, annyit adtam hozzá, hogy megfelelő színe legyen a krémnek.) A hagymát nagyon apróra vágjuk és hozzákeverjük. Habzsákba, vagy habtöltőbe tesszük a krémet és minden sonkaszelet szélére, 1-1 csíkot nyomunk belőle, majd szorosan feltekerjük. (A körözöttből még hagyunk annyit, ami a végére elég a díszítéshez.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4