Receptek Előételek Hideg előételek Sonkatekercs franciasaláta-ágyon

Hozzávalók

1 mk tengeri só
5 dkg finomliszt
2 dl tej
15 dkg vaj
40 dkg franciasaláta
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg ecetes torma
1 tk kristálycukor
8 szelet gépsonka

Leírás

5 dkg vajjal és a liszttel rántást készítünk, majd a tejjel felengedjük, majd addig forraljuk, míg besűrűsödik. Ha kihűlt, elkeverjük a maradék vajjal és a tormával. Sózzuk, cukrozzuk, hűtjük. A farnciasalátát a tálra tesszük. A sonkaszeletek közepére tormakrémet teszünk, felgöngyöljük és a salátára tesszük. A két végét, csillagcsővel ellátott habzsákkal töltjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4