Receptek Főételek Húsos ételek Sonkásrétes sajtmártás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab tojás
2 kanál finomliszt
2 kanál tejföl
3 kanál trappista sajt
20 dkg gépsonka
1 kanál vaj
1 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 csomag réteslap
4 dl tej

Leírás

A darált sonkát az olajon megpirítom és megszórom liszttel, majd felengedem forró tejjel. Ízesítem és hagyom kihűlni. Állagra a melegszendvicskrémre kell hasonlítania. Ha kihűlt, akkor a kihajtogatott réteslapokra rakom és szorosan, konyharuha segítségével feltekerem. Tojással lekenem és előmelegített sütőben, 180 fokon, 20 percig sütöm. A vajat habzásig hevítem és megszórom liszttel, majd felengedem forró tejjel. Belekeverem a sajtot és tejszínnel dúsítom. Ízlés szerint ízesítem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4