Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát sós, olajos vízben felteszem főni. Amíg a tészta fő, beleteszem az aprítógépbe a nagyobb kockákra vágott sonkát, a 2 tojás sárgáját, a tejfölt, a margarint, a durvára reszelt sajt negyedét, majd pépesre aprítom. Adok hozzá, ízlés szerint a sóból, a borsból. A tojásfehérjéből kemény habot verek. A tésztát leszűröm, visszateszem a főzőedénybe, ráborítom a sonkamasszát, jól összekeverem. Amikor ezzel elkészültem, mehet rá a felvert tojásfehérje, óvatosan összedolgozom. Margarinnal kikenek egy megfelelő méretű tepsit, beleteszem szépen eligazítva a sonkás tésztakeveréket, csíkokra vágott répát és felezett paradicsomot, majd a tetejét megszórom a zsemlemorzsával és a maradék reszelt sajttal. Addig sütöm, míg a sajt szépen rápirul. Tehetünk még a tetejére tejfölt is.