Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Ezek az ízletes kis sütemények gyorsan és egyszerűen elkészíthetők légsütőben, ropogós leveles tésztával, valamint sonkás-sajtos töltelékkel. A cukkini hozzáadása gondoskodik a nedvességtartalomról és a gyerekek számára egy kis rejtett zöldségről. Tökéletes ebédre, piknikre vagy uzsonnára.
Melegítsd elő a légsütőt 200°C-ra. Reszeljük durvára a cukkinit, és a kezünkkel nyomjuk ki belőle a lehető legtöbb folyadékot.
A tésztát tekerjük ki egy munkalapon, a mellékelt sütőpapíron hagyva. Vágjuk 4 egyenlő nagyságú téglalapra. Válasszuk szét a sonkaszeleteket, és rendezzük el kis kötegekben a tésztatéglalapok egyik felén, 1 cm-es széllel. Szórjuk meg egy kevés sajttal.
A tetejére tegye a kinyomkodott cukkinit, az újhagymát és a maradék sajtot. Fűszerezzük fekete borssal, majd hajtsuk a tésztát a töltelékre, és a széleket szorítsuk össze, hogy lezárjuk.
A tésztát megkenjük a felvert tojással, és a tetején néhány nyílást vágunk, hogy a gőz távozni tudjon. Ha van, szórjuk meg a mákkal, majd óvatosan emeljük be a légsütőbe.
Süssük 8-10 percig, amíg a teteje aranyszínű és szilárd lesz. Óvatosan fordítsuk meg a süteményeket, majd süssük további 2-4 percig, amíg aranybarnára nem sülnek. Emeljük ki a légsütőből, és fordítsuk meg a felső oldalával felfelé. Tálalás előtt 5 percig hagyjuk hűlni.