Receptek Előételek Hideg előételek Sonkás-gombás muffin

Hozzávalók

3 darab tojás
1 bögre finomliszt (fehér)
dl tej
15 dkg sonka
½ dl étolaj
1 bögre csiperkegomba (kockázott, pirított)
½ bögre tönkölybúza liszt

Leírás

A gombát és a sonkát összedaraboljuk. Külön összekeverjük a száraz alapanyagokat, valamint a folyékony alapanyagokat, majd a kettőt összedolgozzuk. A muffin formákat kikenjük pici vajjal és 2/3-ig megtöltjük. Előmelegített sütőben, 180 fokon, 25 percig sütjük

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4