Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Sóágyon sült tanyasi csirke

Hozzávalók

kg tengeri só
1 darab egész csirke
½ kg sárgarépa
1 kg brokkoli

Leírás

A csirkét előkészítjük, megmossuk. Egy pyrex öntöttvas edénybe beleszórunk 1.5 kg sót. Erre fektetjük a tanyasi csirkét. Előmelegített sütőben, kb. 120 percig sütjük, közepes hőmérsékleten. Ha már megpuhult, levesszük róla a fedőt és megpirítjuk, ilyenkor emelünk a hőmérsékleten. Közben, a pyrex párolóedényben vizet forralunk, az üvegedénybe belerakjuk a brokkolit és a bébirépát. 30 percig, fedő alatt pároljuk. Tálaláskor, a zöldségágyra helyezzük a megpirított csirkét.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 21ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 21ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 21ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 21ó
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4