Receptek Főételek Húsos ételek Sertésszeletek kapormártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 dl tej
10 dkg vaj
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 darab citrom
1 csipet őrölt fehérbors
1 csokor friss kapor
60 dkg sertéskaraj
4 kanál finomliszt
1 csipet fagyasztott sóska

Leírás

A sertéskarajt vágjuk szeletekre, és sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon süssük meg, 2-3 perc alatt. A kaprot vágjuk finomra, és készítsünk egy világos, vajas rántást, amibe beleszórjuk. Engedjük fel forró tejjel és tejszínnel, majd fűszerezzük. Rakjuk a mártásba a hússzeleteket, és 3 percig forraljuk. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4