Receptek Főételek Húsos ételek Sertésszelet (hentes módra)

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
1 fej vöröshagyma
2 kanál vaj
1 darab húsleveskocka
1 csipet őrölt fekete bors
1 mk csípős mustár
2 dl száraz fehérbor
8 darab csemegeuborka
4 szelet sertéskaraj (20 dkg)
4 kanál metélőhagyma (apróra vágott)

Leírás

A hússzeleteket sóval, borssal meghintjük, és 1 evőkanál vajban mindkét oldalukat megsütjük. 4 dl langyos vízben feloldjuk a leveskockát. A hagymát felkockázzuk, majd a maradék vajban üvegesre pároljuk. A liszttel megszórjuk, és kevergetve apránként hozzáöntjük a bort meg a levest. Felforraljuk, és a felére főzzük. Az uborkákat felkarikázzuk. A húshoz adjuk a mártást, beletesszük az uborkakarikákat, a mustárt és a snidlinget. Előmelegített tányérokra osztjuk a hússzeleteket, a mártással meglocsoljuk, és rögtön tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4