Receptek Főételek Húsos ételek Sertésragu tejszínes gombamártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 kanál sűrített paradicsom konzerv
20 dkg csiperkegomba
60 dkg sertés lapocka

Leírás

A sertéscombot nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és lisztbe forgatjuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, és néhány percig pároljuk. A hagymát és a gombát kivesszük. A maradék olajon a sertéshúst állandóan kevergetve 7-10 percig pirítjuk. Visszatesszük a hagymát és a gombát, és 1 percig sütjük. Felöntjük az a tejszínnel, belekeverjük a sűrített paradicsomot, és állandóan kevergetve addig főzzük, amíg besűrűsödik. Rizzsel vagy petrezselymes burgonyával és salátával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4