Receptek Főételek Húsos ételek Sertéspörkölt avasi módra

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kevés víz
4 kanál tejföl
3 gerezd fokhagyma
2 darab paradicsom
4 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl száraz fehérbor
2 darab zöldpaprika
1 csipet ételízesítő
70 dkg sertéscomb

Leírás

A tarját bepácoljuk: a húst felkockázzuk, besózzuk, beborsozzuk, apróra vágott fokhagymával megszórjuk, ráöntjük a bort, majd annyi vizet öntünk még hozzá, hogy a húst teljesen ellepje. 1 napra hűtőbe tesszük. Majd másnap, a vöröshagymát zsíron üvegesre pirítjuk, megszórjuk egy kis fűszerpaprikával, hozzáadjuk a kockákra vágott zöldpaprikát és a paradicsomot, majd felöntjük vízzel. Ha kell fűszerezzük, vagy öntsünk hozzá még bort (ez már ízlés dolga). Tejfölös habarással tesszük selymessé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4