Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az oldalast kivesszük a csomagolásából és a fóliából. Hőálló tálba tesszük és fedővel vagy alufóliával letakarjuk.
180°C-ra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Ezután levesszük a fedőt vagy a fóliát, majd még 5 percig sütjük.
Közben elkészítjük a salátát és a mártogatóst. Egy salátástálba beletesszük az 1-1 marék rukkolát és galambbegyet, a vékonyra szelt retket és uborkát, a sót, a borsot és egy kevés olívaolajat. Egy másik tálkában összekeverjük a joghurtot és a majonézt. Egy pici Cayenne-borssal és reszelt fokhagymával ízesítjük.