Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj (szabolcsi módra)

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál étolaj
1 fej lilahagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 üveg csemegeuborka
4 szelet sertéskaraj (20 dkg adagonként)
20 dkg füstölt sonka
1 tk hámozott paradicsom konzerv

Leírás

A sertésszeleteket úgy vágjuk el, hogy a 2 szelet egybe is maradjon. (Ezt nevezzük nyitott szeletelésnek.) A szeletet megsózzuk, zsírral bedörzsöljük és közéjük, kockára vágott füstölt sonkát és lila hagymát teszünk. Az így elkészített húst, zsírral kikent alufóliába burkoljuk, tűzálló tálra fektetjük és a sütőben, közepes lángon, 1 óra hosszat sütjük. A csíkokra vágott csemege uborkát, egy kevés olajon megfuttatjuk és egy teáskanálnyi paradicsompürével összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd felengedjük egy kis csontlével, ezután beforraljuk ragu sűrűségűre. Ha a hús megpuhul, párolt rizzsel tálaljuk és a ragut aláöntjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 21ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 21ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 21ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 21ó
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4