Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj roston, erdei gyümölcsökkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fahéj
10 dkg méz
1 kk fűszersó
1 csipet őrölt szegfűszeg
8 szelet sertéskaraj
40 dkg fagyasztott erdei gyümölcs mix

Leírás

A karajszeleteket sózzuk, és szórjuk meg fűszersóval, majd klopfoljuk ki. A mézet és a vajat melegítsük fel, majd rakjuk bele az erdei gyümölcsöket. Fűszerezzük, majd addig pároljuk, míg szét nem esnek a gyümölcsök. Az olajat melegítsük fel egy serpenyőben, és rakjuk bele a karajszeleteket. Süssük meg mindkét felüket, és tálaláskor öntsük rá a gyümölcsragut.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4