Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Készítsük el a zöldségeket. Melegítsünk fel serpenyőben 2 evőkanál olajat, tegyük bele a felkockázott szalonnát, a darabokra vágott póréhagymát, pirítsuk barnára, adjuk hozzá a füstölt paprikát és a zöldborsót. Ízlés szerint sózzuk meg.
Főzzük 5 percig, majd szórjuk meg a reszelt parmezánnal.
A tepsit béleljük ki sütőpapírral, helyezzük rá a húst. Keverjük össze egy kis tálkában a lereszelt fokhagymát, a cukrot, a sót, a borsot és a maradék olajat.
Kenjük meg a húst a fűszeres páccal, azután toljuk 185°C-ra előmelegített sütőbe, és süssük 35 percig. A zöldségekkel körítve tálaljuk.