Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj barackraguval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál vaj
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl citromlé
1 üveg baracklekvár
1 csomag aszalt barack
4 marék ribizli
8 szelet sertéskaraj

Leírás

A hússzeleteket sóval és borssal bedörzsöljük, majd kevés olajon megsütjük őket, szép pirosra. Közben elkészítjük a ragut. A vajon megpároljuk az aszalt barackot és a ribizlit. Citromlével felöntjük és baracklekvárt adunk hozzá. Beforraljuk és a sült hússzeleteket befedjük vele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4