Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Forró olajon a kockára vágott sertéskarajt pirosra sütjük, majd rászórjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, kicsit összepirítjuk, félig felöntjük vízzel, ha felforrt hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát,fehérrépát, sózzuk, borsozzuk, és közepes tűzön fedővel letakarva, félpuhára pároljuk. Ekkor rászórjuk a zöldborsót, a kockára vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, hogy háromnegyedig ellepje, ha felforrt, sóval, borssal, aprított zsályával, petrezselyemmel ízesítjük, közepes tűzön készre pároljuk.