Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
A sütőt 200˚C-ra előmelegítjük. A húst bedörzsöljük sóval és borssal. Egy nagyméretű serpenyőben olajat melegítünk, beleszórjuk az apróra vágott fokhagymát, rátesszük a húst, és minden oldaláról aranybarnára sütjük.
A húst egy hosszúkás tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük, mellé rendezzük a felnegyedelt almát és hagymát, az egész fokhagymagerezdeket és rozmaringágakat. Ráöntjük a vizet.
Kb. 45 percig sütjük. Közben időnként megforgatjuk az almát és a hagymát, a húst pedig a szafttal locsolgatjuk.
Kivesszük a sütőből, alufóliával letakarjuk, és 10 percig állni hagyjuk.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.