Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Sertésfilé tavaszi zöldségekkel

Hozzávalók

800 g sertéskaraj
250 g zöldségkeverék
2 kanál vaj
800 ml húsleves alaplé
200 ml száraz vörösbor
1 csokor friss petrezselyem
őrölt fekete bors

Elkészítés

1

Mossuk meg a húst, sózzuk és fűszerezzük. Tisztítsuk meg a zöldségeket és vágjuk nagyjából egyenlő darabokra. Tegyük őket egy fazékba, adjuk hozzá a húslevesalapot és főzzük kb. 20 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak

2

Vegyük ki a zöldségeket a fazékból, adjunk egy kis vajat a leveshez és készítsünk belőle sűrű mártást. Tegyük vissza a zöldségeket, adjunk hozzá petrezselymet, sót, fűszereket.

3

Grillezzük a húst mindkét oldalán két percig, utána lassú tűzön további hét percig. Ügyeljünk arra, hogy a hús puha maradjon.

4

Vegyük ki a kész húst a serpenyőből és tartsuk melegen. Használjuk a hús kisült zsírját, adjuk hozzá a bort, főzzük sűrűre. Vágjuk fel a sertéshúst, tálaljuk zöldségekkel, öntsük le a zsírból és borból készült mártással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 6ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 6ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 6ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 6ó
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4