Receptek Főételek Húsos ételek Sertésborda szilva raguval

Hozzávalók

10 dkg vaj
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fahéj
1 kanál méz
1 csipet őrölt szegfűszeg
30 dkg szilva
8 szelet sertéskaraj
1 tk mézeskalács fűszerkeverék
1 kanál finomliszt
1 csipet fűszersó

Leírás

A sertésszeleteket fűszerezzük és megütögetjük őket. A szilvákat kimagozzuk és félbevágjuk. Vajon átpároljuk és fűszerezzük. Liszttel megszórjuk és felöntjük vízzel, majd alaposan kiforraljuk. A serpenyőben megmelegítjük az olajat és megsütjük benne a karajszeleteket. Akár össze is forralhatjuk a mártást és a húsokat. Kifőtt tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4