Receptek Főételek Húsos ételek Sertés oldalas borsos pácban, grillezett ananásszal

Hozzávalók

300 g sertéskaraj (Tesco Grill Master sertéskaraj szeletek csont nélkül, fekete borsos marinádban)
12 darab paradicsom (koktélparadicsom)
1 darab cukkini
Ananászhoz
1 darab friss ananász
1 tk kókusz cukor
½ darab lime (leve)
1 tk méz
1 tk olívaolaj
1 tk chili pehely
1 csipet

Elkészítés

1

Tűzzük fel felváltva grillpálcára a hússzeleteket a feldarabolt cukkinivel és a paradicsomokkal. Grillezzük kb. 3-3 percig minden oldalukról.

2

Tisztítsuk meg az ananászt és daraboljuk fel. Egy tálban keverjük össze a kókuszcukrot, a zöldcitrom levét, a mézet, az olívaolajat, a chilit és a sót. Ezzel kenjük meg az ananászt, a többit tegyük félre.

3

Grillezzük az ananászt kb. 4-4 percig minden oldaláról, közben folyamatosan kenegessük a maradék páccal. Ezt kínáljuk a sertéshús mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4