Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Főzzük meg a rizset a csomagolásán található leírás szerint. Szűrjük le, tegyük vissza a fazékba és tartsuk melegen.
Közben szórjuk meg sóval és feketeborssal a hús mindkét oldalát. Hevítsünk olivaolajat egy serpenyőben és süssük át a húst mindkét oldalán.
Vegyük ki a serpenyőből és tartsuk melegen. Tegyünk még egy kis olajat a serpenyőbe és süssük rajta a hagymát körülbelül 5 percig.
Adjunk hozzá almabor ecetet és süssük még egy percig. Keverjünk el benne juharszirupot, majd tegyük vissza a húst a serpenyőbe és süssük még 5 percen keresztül.
Tálaljuk rizzsel és petrezselyemmel.