Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vékony csíkokra vágjuk a szalonnát és egy edényben kiolvasztjuk. Rátesszük a finomra vágott vöröshagymát. Lehúzzuk a tűzről, majd megszórjuk fűszerpaprikával. Zúzott fokhagymát teszünk rá, majd rátesszük a csíkozott marhahúst. Kicsit kevergetve, ízesítjük sóval, borssal és babérlevéllel. Ráöntjük a fehérbort és kicsit lefőzzük a levét. Ezután tejfölösen behabarjuk, utánízesítjük sóval, majd beízesítjük a mustárral és a citromlével. Tálaláskor, tört burgonyát adunk hozzá, a húst pedig meglocsoljuk tejföllel.