Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sárgarépát lereszeljük és ketté osztjuk. Két tésztát készítünk: 1.tészta: Sárgarépához hozzáütünk 4 db tojást és mindenből a fele mennyiséget:liszt, szódabikarbóna, étolaj,citromhéj, őrölt fahéj, cukor só, tej. Simára keverjük őket és egy vajazott lisztezett tortaformába öntjük. 2.tészta: A maradék sárgarépához hozzáütjük a 4 db tojást és a megmaradt alapanyagokat: liszt, kakaópor, szódabikarbóna, étolaj, citromhéj, őrölt fahéj, cukor só, tej. Simára keverjük és a tortaformába a sárga tészta tetejére öntjük. Előmelegített sütőben 160 fokon sütjük, tűpróbáig. Kb.:40 perc.