Receptek Levesek Sárgarépa leves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma
½ kg füstölt sonka
4 szál sárgarépa
1 dl tejszín
1 kanál finomliszt

Leírás

A füstölt sonkát puhára főzzük, a fokhagymával együtt. Kivesszük a levéből és ebben a lében megfőzzük, a megtisztított sárgarépákat. A főtt répákat turmixoljuk és ekkor ízesíthetjük kicsi sóval, cukorral, ha így kívánjuk. A sonkát kis kockákra vágva, külön kívánjuk. Esetleg még pirított zsemlekockát, vagy levesgyöngyöket is adhatunk hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4