Receptek Levesek Sárgarépa krémleves baconchipssel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál finomliszt
1 fej vöröshagyma
1 kanál vaj
2 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 szál sárgarépa
2 dl tejszín
8 szelet bacon szalonna
1 l húsleves alaplé

Leírás

A finomra vágott vöröshagymát, megfuttatjuk kevés zsiradékon és rárakjuk a felaprított sárgarépát. Alaposan összepirítjuk és megszórjuk liszttel. Felengedjük forró húslevessel, 10-15 percig főzzük és leturmixoljuk. Újra felforraljuk és tejszínnel dúsítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. A bacont a felmelegített serpenyőbe rakjuk, egy kevés olajjal és szép pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4