Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

50 dkg kristálycukor
3 kg kajszibarack
3 kanál dzsemfix

Leírás

A sárgabarackot lobogó vízbe rakom, szűrőkanállal egy edénybe szedem. A barack akkor jó, ha éppen megsötétedik a héja. Egy edénybe szedem, egyszerre csak annyit forrázok le, amit pár perc alatt meg tudok hámozni, mert az értékes anyagai, már itt kezdenek elveszni. Egy hibátlan zománcú lábasba teszem a hámozott, magozott barackot. Mikor végeztem, rászóróm a kristálycukrot. Másnap a barackot, cukrot és a 3:1-bent összekeverem, majd felhevítem forráspontig. Addig főzöm, amíg sűrűn folyóssá nem válik. Forrón üvegbe szedem, fejre állítom és száraz dunsztba teszem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4