Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tegyük a granola összetevőit egy tapadásmentes serpenyőbe és közepes hőmérsékleten pirítsuk 3 percig. Adjuk hozzá a mézet, keverjük át alaposan és karamellizáljuk 2–3 percig. Hűtsük le és törjük apró darabokra.
Krém: turmixgépben mixeljünk össze 2 laposbarackot 3 evőkanál cukorral, fél citrom levével és Tesco Gervais krémsajttal. A görögdinnyéből vágjunk le 2 db, 2 cm vastag, kör alakú szeletet és mindkettőt kenjük meg a krémmel. A megmaradt 3 laposbarackot és kajszibarackot a magok eltávolítása után vágjuk fel cikkekre, majd – hogy meg ne barnuljanak - óvatosan forgassuk össze 2 evőkanál citromlével, végül helyezzük őket a krémre.
Szórjuk a granolát a gyümölcsök és a krém tetejére, díszítsük menta levelekkel és vágjuk 8 részre. Azonnal tálaljuk.