Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Felteszünk 2 liter vizet forrni. A salátát levelére szedjük és bő vízben leöblítjük, majd vékony csíkokra szeleteljük. Miután a víz felforrt, beletesszük a salátát, az összezúzott fokhagymát, az ételizésítőt és a sót. Amikor puhára főtt a saláta, beletesszük a tejfölt, a tojássárgáját, a lisztet és a tejet, majd elkavarjuk. Alaposan leturmixoljuk és átszűrjük. 1-2 evőkanál forró levessel felengedjük és óvatosan beletöltjük a levesbe. Ecettel, ízlés szerint savanyítjuk. Tanács: Tálaláskor tejfölt adhatunk hozzá.