Saláta kelbimbóval, sárgarépával és gyömbérrel

Hozzávalók

3 ek szezámolaj
1 darab gyömbér (3 cm)
½ darab citrom leve
2 ek szójaszósz
ek juharszirup
450 g Tesco kelbimbó
225 g Tesco sárgarépa
150 g retek
4 szál csemege hagyma
30 g friss korianderzöld

Elkészítés

1

Készítsük el az öntetet. Egy tálban keverjük össze a szezámolajat, a meghámozott és lereszelt gyömbért, a citromlevet, a szójaszószt és a juharszirupot, majd tegyük félre.

2

Tisztítsuk meg a kelbimbót, majd pároljuk puhára. A kelbimbót, a retket és a hagymát szeleteljük vékonyra, a sárgarépát pedig vágjuk hosszú, vékony csíkokra. Keverjük össze az összes zöldséget a durvára vágott korianderrel együtt egy tálban.

3

Rendezzük el a zöldségeket egy nagy tányéron, majd tálaljuk az öntettel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4