Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Két tojássárgájából, citromlével, kevés sóval és a megfelelő mennyiségű olajjal majonézt készítek. A fejes salátát leveleire szedem, folyó, hideg vízben alaposan megmosom, majd lecsöpögtetem. Az almát megtisztítom és apró kockákra, a gépsonkát kisebb szeletekre, az újhagymát karikára, a paradicsomot és a paprikát félkarikára vágom. A sajtot lereszelem, a salátát laskára vágom. Az egészet összekeverem a majonézzel, kevés tejszínnel, mustárral, citromlével, porcukorral és törött borssal. Lehűtve a legfinomabb. (Készíthető kész, tubusos majonézből is.)