Receptek Előételek Hideg előételek Sajttal töltött zöldpaprika

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl tejföl
10 dkg trappista sajt
5 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet friss petrezselyem
8 darab zöldpaprika
10 dkg krémsajt
1 csipet metélőhagyma

Leírás

A kicsumázott paprikákat csipetnyi sóval beszórjuk. A reszelt sajtot, a sajttal és krémsajttal kikeverjük, hozzáadjuk a fűszereket és betöltjük a paprikákat. Hűtőbe rakjuk egy órára és már fogyaszthatjuk is. Frissen, puha kenyérrel kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4