Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát vágd félbe, majd karikázd fel. A fokhagymát vágd egészen apró darabokra, az újhagymát pedig karikázd fel, a zöldjével együtt. Kevés olajban, párold meg a hagymákat, de nem szabad megpirulniuk. A sajtot reszeld le, tegyél félre egy kicsit, ami majd a tetejére jön. A többit keverd össze a tejföllel, a főzőtejszínnel, sóval és borssal. A nem túl puhára főzött pennét, keverd el a tejfölös keverékkel és a hagymákkal, majd tedd egy kiolajozott, tűzálló tálba. Szórd meg a tetejét sajttal és forró sütőben süsd, aranybarnára.