Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Levétől lecsurgatunk egy konzervkukoricát és összekeverjük egy kis üveg, levétől lecsurgatott zöldborsóval, 20 dkg kockára vágott edami, vagy ementáli sajttal és két nagy, meghámozott, kockára vágott almával. Belereszelünk egy kis fej vöröshagymát, belevágunk vékony karikákra, néhány csemegeuborkát és néhány csepp almaecettel megöntözve, salátafűszerrel meghintve, néhány óráig állni hagyjuk. Tálalás előtt, a levet leöntjük róla és a salátát összekeverjük egy tubus kész majonéz és 2 dl tejföl keverékével, amelyet kevés ételízesítővel, 1 csokor összevagdalt petrezselyemmel, valamint késhegynyi majorannával fűszereztünk.