Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, kevés olajon megpirítom. A szikkadt zsemlét kockára vágom és leöntöm a tejjel. Ha megszívta magát, kézzel összemorzsolom. A darált húshoz adom a hagymákat, a tojásokat, a kicsavart zsemléket és a fűszereket. Összegyúrom, a maradék tejet is beledolgozom. Ha túl lágy lenne, egy kis zsemlemorzsát is adok hozzá. A sajtot nagyobb kockákra vágom. A húsmasszából pogácsákat készítek, mindegyik közepébe nyomok egy sajtdarabot, megforgatom zsemlemorzsában, a tetejét megkenem olajjal és 200 °C-os sütőben, félig megsütöm. Ekkor megforgatom, a tetejét megkenem olajjal és szép pirosra sütöm. Főzelékre feltétnek és körettel is finom. Megjegyzés: Mivel hidegen is nagyon jó íze van, ezért rúdban is lehet sütni. A közepébe sajtcsíkot teszek és nem túl duci rudakat készítek. Hidegen, jól lehet szeletelni.